fbpx

Opvågnings gruppe & retræter

I kærlighed & frihed

Her ved Firekeeper har du muligheden for være en del af Opvågnings gruppen og deltage i Opvågnings retræter

Gruppen og retræterne er for dig, som er kaldet til opvågning til livet og vil leve fra din sande essens og som dybt ønsker at hengive hjertet i en direkte og levende genkendelse af sit eget inderste.

Det inderste, den levende guddommelige kraft, vi alle både eksistere i og er et unikt udtryk for og som i mange forskellige traditioner verden over, bærer navne som Essens, Gud, Ånd, Lyset, Altings Lys, Højeste selv, Kraften, Zen, Det store Mysterie, Tao, Nuets Kraft etc.

Og heri er opvågningen, er hengivelsen og relationen i hjertet, den dybeste mulighed, det dybeste formål.

I første omgang udbydes der kun max. 12 pladser i gruppen / på retræterne og optagelse sker løbende.

 

I nærværets åbne grænseløse rum, findes i hvert øjeblik muligheden for genkendelsen af det inderste du ved af, din sande essens, vågen i nuets kraft, som et fuldkomment og værdigt menneske med sind, krop, følelser, sjæl og ånd og altid i kærlighed og frihed.

Ønsket er at du her direkte må erfare selve livets vilje i det vågne, vilde, milde og vise hjerte, og at være i verden med den erfaring, på en konkret handlende måde. Til glæde og gavn for din sande livsvej og til støtte og inspiration for andre.

Selve Opvågnings gruppen er en mulighed for at være en del af et frit spirituelt fællesskab uden dogmer, regler og fastlagte traditioner du skal tilpasse dig i en bestemt form, men som i sin frigjorthed ønsker at lade din sjæl komme til fuld udfoldelse i og igennem alle former, fuldt ud gennemstrømmende det liv du lever og dybest ønsker at leve.

 

 

I gruppen og på de åbne retræter ved Firekeeper, kan du modtage individuel vejledning af en spirituel lærer, som selv er “studerende på vejen uden begyndelse og uden ende”.

Her står døren åben for alle niveauer af indsigt og spirituel baggrund.
Du vil erfare at tingene vil tilpasse sig dit niveau af forståelse og indre kald, igennem undervisningens og bevidsthedsdelingernes enkelthed og helhed.

Hvis du vil have et indtryk af arbejdet og energien i gruppe, kan du enten starte med at deltage i et enkelt 3-dages Opvågnings retræte (anbefales for det bedste indtryk), eller deltage i Åbne Fordybelses Aftenener & Dage der afholdes i forbindelse med retræterne.
Læs mere her.

 


Indhold:

Undervisningen bygger på bevidsthedsdelinger i mange og vidt forskellige former, der varierer mellem guidede meditationer, healinger, trommerejser, chants, mantraer, kropsbevidsthed, åndedrætsteknikker og ikke mindst forskellige ritualer og ceremonier afholdt i naturen. 

Vi vil arbejde dybt og intenst og altid ud fra frihed og kærlighed, med naturens elementer i og omkring os,  og i det hele taget er naturens åbne og frie rum, en stor del af gruppens fundament for læring, fordybelse og genkendelse af vores sande natur midt i livets længsel efter at frisætte sig selv.

 

 


Praktisk:

Der er undervisning i gruppen flere gange årligt (mindst 5 – 6 retræter årligt og med tiden vil flere komme til), henover tre dage, startende kl. 18:30 den første aften, fra kl. 9:00 – 21:00 den næste hele dag og kl. 9:30-12:00 den sidste af de 3 dage.
Som udgangspunkt vil det være fra torsdag aften til lørdag middag.

Når du tilmelder dig og betaler for gruppen, har du committet dig til et forløb over seks 3-dages Opvågnings gruppe retræter.
Du kan vælge at komme de seks gange i træk, og dermed tage forløbet over cirka et år, men du er også velkommen til at komme f.eks. hver anden gang og bruge længere tid på dit forløb. Efter de 6 gange, kan du forsætte og komme så ofte du ønsker fremover.

Hvis du er usikker på om gruppen er er det rette for dig, kan du tilmelde dig et enkelt retræte og opleve undervisningen inden vi sammen beslutter om du skal fortsætte i gruppen og committe dig til de 6 gange.

Der er løbende optag i gruppen og på retræterne.

Datoer for kommende retræter:

15 – 17. april 2021
27 – 29. maj 2021
12 – 14. august 2021
7 – 9. oktober 2021
25 – 27. november 2021
13 – 15. januar 2022

 

 


Priser:

Den samlede pris for alle 6 retræter er kr. 18.750,-. (2021 priser).

For et retræte er prisen kr. 3.125,-.

Efter de 6 retræter, gives du muligheden for efterfølgende at deltage i Opvågnings gruppen så ofte som du ønsker det og måske som indgang til at blive Studerende her ved Firekeeper på sigt.

For efterfølgende 3-dages retræter i Opvågnings gruppen, betales donation på blot 750 kr. pr gang. (2021 priser).

Desuden ydes 25% rabat på 3, 4 og 5-dages retræterne på Gomde og på Strandgården på Helgenæs.
Og når du har haft mindst 36 dages retræte undervisning i alt her hos Firekeeper (Opvågnings retræter, Opvågnings gruppe og retræter på Helgenæs), ydes fremover herefter 40% rabat på 3, 4 og 5-dages retræterne.

Om du på sigt ønsker at blive Studerende her, betyder det, at du får adgang til andre retræter og ceremonier, samt på sigt også kan deltage i rejser sammen i både ind og udland.


Sted:

Retræterne afholdes i vores smukke jurt og stuehus med søudsigt,  i Huset Ved Søen syd for Silkeborg og i den omkringliggende natur på Himmelbjerg-egnen.

 

 

Overnatning og forplejning:

Indtil videre tilbyder vi overnatning for deltagere i jurten, opholdsrummet /stuen, samt i eget telt i haven for kr. 125,- per nat.
Ellers henviser vi til nærliggende AirBnB, B&B, sommerhuse og hoteller i Them, Bryrup, Silkeborg, Brædstrup, Ry og Gl. Rye.
Og man kan naturligvis også overnatte hjemme hos sig selv.
Vi arbejder på øvrige overnatningsmuligheder her os hos og de vil komme snarest muligt.

Forplejning medbringer man selv og der er adgang til køkken, wc og bad.
Afhængigt af antal interesserede, vil der også blive tilbudt økologisk vegansk/vegetarisk forplejning bragt udefra.

I kærlighed og frihed.


Kontakt:

Mail til Heinrich Pan på pan@firekeeper.dk.dk


Med ønsket om sandhed, tilgivelse og frisat liv, for alle væsener, på alle planer.