Foredrag & infomøder

Vi afholder løbende forskellige foredrag og infomøder:

1. Infomøde om mandearbejdet, kurser, retræter og forløb.
2, Ledercirklen – Deep Performance Leadership.
3. Mandens Vej – Nærvær, livskraft, indre lederskab & livsformål.
4. Vision Quest – Livsformål.

 

1. Infomøder om mandearbejdet, kurser, retræter, vision quest og forløb.

Hør om hvordan vi på 18 år i fællesskaber af mænd, arbejder med integritet, nærvær, livskraft, indre lederskab og livsformål, og tager fat i roden af de udfordringer vi som mænd står med i vores liv.

Bliv klogere på om Ledercirkel, Retræte, Mandegruppe, Enesessioner, Årsforløb eller Vision Quest, kan være noget for dig på din vej, som den mand du er – og ønsker at blive.

 

Nye datoer udmeldes løbende.

 

 


2. Deep Performance Leadership – Infomøder

Lederdannelse siden 2005.

Gå til kernen af dig selv og dit personlige lederskab.

Hør om emner som “bevidst indre lederskab”, “lederskabets essens” og “livsformåls drevet lederskab”.

Er du leder, eller arbejder du med ledelse af dig selv eller andre, vil denne aften måske være den helt rette for dig at være en del af, for din videre vej som leder, mand og menneske i et.

Deep Performance Leadership er fundamentet og kilden i skabelsen af High Performance Leadership, og øger din evne som mandlig leder, til håndgribeligt at lede dig selv og andre i øjenhøjde, med hjertedybde og fra indre formål.

Siden 2005 har Heinrich undervist i 100 vis af  ledere fra danske og internationale arbejdspladser i Deep Performance Leadership.

Læs mere om Deep Performance Leadership og infomøder her.

 

 

3. “Mandens Vej  i det 21. århundrede”

Et foredrag om manden af i dag, hvor han “kommer fra” og hvor han er “på vej hen” i sin søgen og udvikling af sig selv som mand og menneske “i denne tid”. Og som leder hvis det er hans faglige position.

Hør om mandens identitetskrise og den dybe mulighed heri, om opvågning, indre lederskab, maskulinitet, åndskraft og livsformål og meget mere.

Bliv inspireret til din egen vej, som den mand du er nu – og længes dybere efter at være fremover. Som leder i dit eget liv.

 

Nye datoer udmeldes løbende.

 


3. “Vision Quest”
At søge, modtage og leve efter sit livsformål i en moderne foranderlig verden.

Hvem er du? Hvad er du?

Hvad er din gave til verden, til livet?

Hvilket højere formål er du her på jorden for at tjene?

Gennem tusinde af år har primært mænd i forskellige natur & spirituelle kulturer, draget på visions søgning (quest), for at finde (modtage) sit højeste og ædleste formål med livet.

Foredraget handler om min egen mangeårige rejse gennem først et intenst år i 2006-07 med daglig forberedelse (meditation, bøn, faste mm.), og om selve opholdet i den canadiske natur, sluttende af med traditionelle kriger ceremonier og ritualer. Bl.a. gravet ned i jorden, og at leve knap 11 døgn uden mad og hertil det første og de sidste knap 4 døgn, også uden vand og søvn.

Hør om hvad der drev undertegnede til at gennemgå så udfordrende ritualer og ceremonier, som en vision quest efter bl.a. gamle indianske apache traditioner, foreskriver.

Og om den store udfordring det er at integrere det hele efterfølgende – og ikke mindst sig selv – i hverdagens liv hjemme i Danmark, og at gøre sit bedste for at leve efter sit livsformål i alt man gør.
Med fortsat daglig meditation, bøn og ceremoni passet ind som familiefar, underviser og det at være “et almindeligt menneske”.

Nye datoer udmeldes løbende.

 

 

 

Foredragsholder:

Heinrich Birk Johansen, 52 år og far til to børn.
Har arbejdet som meditationslærer, ledelses- og mandecoach i 25 år.
Har igennem hele sit voksne liv arbejdet bevidst med mandens vej, hans identitet og bevidsthedsudvikling og har rejst verden rundt og undersøgt forskellige mandekulturer og selv gennemgået forskellige “mande/kriger ritualer” indenfor forskellige traditioner.
Igennem de sidste mange år har Heinrich afholdt årlige Mande retreats, workshops og Vision Quest for mænd, samt et utal af enesessioner, samlet set kaldet Mandens Vej.

 

Kontakt: