Opvågnings Retræter

I Kærlighed & frihed

Kun hjertes inderste, kan besvare din dybeste længsel.
Det inderste som er dig, den længsel som er dig.
Som erindringen i nuet og altid i kærlighed & frihed.

Åbne 3-dages retræterne afholder løbende i Huset Ved Søen nær Silkeborg.


Der udbydes kun max 12 pladser på hvert retreat.

Tilmeldingsfrist en måned inden hvert retræte eller så længe pladser haves.

 

meditation & spiritualitet

 

Kommende retræter:  15-17. oktober    26-28. november

 

”Den som binder sig selv til en glæde, lægger det vingede liv øde, men den der kysser glæden hvor den flyr, lever hvor Evigheds sole gryer”. (William Blake )

 

I det vågne nærværs levende nu, midt i dit vågne, vilde, milde og vise hjertes dybeste kalden efter sig selv og frisættelse af sig selv, findes i hvert øjeblik muligheden for genkendelsen af det inderste du ved af, din dybeste essens.

Igennem meditativ fordybelse og flow, i naturens kraft og kropslig bevidsthed, erfares her genkendelsen af livets fuldkommenhed i sig selv. Den fuldkommenhed der er dig som et fuldt levende menneske i kærlighed og frihed.


Dagene byder på skiftende perioder af guidede meditationer, mindful dyader, Kærlig-venlighed, Self-Compassion practise, zen-walk og qi-gong/mindful movement, og kropsbevidstheds fordybelse, vandring i bakkerne og ved havet, sang, chanting, dans og musik mm.

Trommerejser og lydhealing, understøtter den meditative fordybelse, indsigt og frisættelsen af sandhed for den enkelte.


Der er periodevis stilhed imellem kursister, men det er ikke et stilheds retreat, da vi også vil fejre livets vilje og vildskab, som en del af vores menneskelige helhed, altid i kærlighed og frihed.


Der vil undervejs være mulighed for spørgsmål og vejledning med underviser i forhold til din proces på retreatet.

 

 

 

Praktik & priser:

3-dages Opvågnings Retreats afholdes løbende flere gange årligt i Huset Ved Søen nær Silkeborg.

Et retreat koster kr. 3.125,-.

Som udgangspunkt afholdes retreats fra fredag til søndag eller torsdag til lørdag.

Fra kl. 16:00 – 21:15 den første dag, kl. 9:00 – 21:15 den næste dag og kl. 9:30-12:00 den sidste dag.

 

Datoer for kommende retreats:

16 -18. april 2021
28 – 30. maj 2021
12 – 14. eller 13 – 15. august 2021
15 – 17. oktober 2021
26 – 28. november 2021
13 – 15. januar 2022

Nye datoer tilføjes løbende.

 

 

Indhold:

Undervisningen bygger på hjertets inderste visdom med bevidsthedsdelinger i mange og vidt forskellige former, der varierer mellem guidede meditationer, healinger, trommerejser, chants, mantraer, kropsbevidsthed, åndedrætsteknikker og ikke mindst forskellige ritualer og ceremonier afholdt i naturen. 

Vi vil arbejde dybt og intenst med naturens elementer i og omkring os  og i det hele taget er naturens åbne og frie rum, en stor del af gruppens fundament for læring, fordybelse, genkendelse og frisættelse af vores egen kraft og  indre natur, som et fuldkomment og værdigt menneske, med sind, krop, følelser, sjæl og ånd. Og altid i kærlighed og frihed.

På disse retreats står døren åben for alle niveauer af indsigt, personlig og spirituel baggrund.

Du vil igennem undervisningens og bevidsthedsdelingernes enkelthed og helhed erfare, at tingene vil tilpasse sig dit niveau af forståelse og indre kald, og her kan du modtage individuel vejledning af en underviser, som selv er “studerende på vejen uden begyndelse og uden ende”.

 

 

Opvågnings Gruppe:

Disse 3-dages retreats er åbne for alle og indgår desuden i Opvågnings Gruppen, som er en mulighed for at være en del af et frit spirituelt fællesskab uden dogmer, regler og fastlagte traditioner du skal tilpasse dig i en bestemt form, men som i sin frigjorthed ønsker at lade din sjæl komme til fuld udfoldelse i og igennem alle former. Fuldt ud gennemstrømmende det liv du lever og dybest ønsker at leve.

Hvis du overvejer optagelse i Opvågnings Gruppen, kan du deltaged i et Opvågnings Retreat og opleve undervisningen inden vi sammen beslutter om du skal fortsætte i selve gruppen og committe dig til de 6 obligatoriske mødegange i gruppeforløbet..
Læs mere her om gruppen her.

 

Sted:

Retræterne afholdes i vores smukke jurt og hus med søudsigt, i Huset Ved Søen syd for Silkeborg og i den omkringliggende natur på Himmelbjerg-egnen.
Læs mere om stedet her.

 

 

 

Visionen der strømmer igennem undervisningen og delingerne, er ønsket om sandhed, tilgivelse og frisat liv, for alle væsener, på alle planer.

I kærlighed og frihed.

 


Kontakt & tilmelding:

Mail til Heinrich Pan på pan@firekeeper.dk.dk